SIMON DALSGAARD

Ung eventyrer, som har rejst i mere end 45 lande

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Simon Dalsgaard er ung eventyrer, som har rejst i mere 45 lande. De fleste af hans større rejser er foregået på tomlen.

Blandt disse er en blaffetur fra Danmark til Kazakhstan og tilbage igen samt en rejse på tværs af Vestafrika fra Marokko til Ghana. Ydermere har han vandret i det meste af Europa og boet på den palæstinensiske Vestbred hvor han arbejdede med demokrati og kvinderettigheder.

 

Foredrag

Send forespørgsel

Mød verden - 15.000 km på menneskelig venlighed

I sommeren 2017 rejste Simon Dalsgaard fra Skanderborg til Kasakhstan og retur igen. Uden brug af offentlige transportmidler, blot ved hjælp af sin tommelfinger, nysgerrighed og tillid til andre mennesker 

I dette foredrag fortæller han om sin oplevelse gennem 18 forskellige lande, på 98 dage, og de erfaringer han gjorde sig på sin tur.

Glæd jer til at høre historier om hvordan det er at køre 4 timer med et levende får i bagagerummet, sove i telt i midten af Moskva, mødet med tusindvis af hjælpsomme mennesker og meget mere. Et ærligt og inspirerende foredrag om, hvad der sker når man prøver at møde verden.

En STOR TAK for et meget spændende og indlevende foredrag - publikum var begejstrede! Meget anbefalelsesværdigt at opleve dette foredrag. Simon har nogle gode stærke budskaber."
Allan Spicker - Gårde Kultur- og Musikforening
Simons rejse er helt igennem fantastisk og inspirerende. Hans måde at opleve verden på giver mange indgangsvinkler og en bred vide i hvordan verden er uden for Danmarks grænser Det kræver i den grad mod og viljestyrke at kunne begive sig ud i den åbne verden på den måde han har gjort. Spændende og velformidlet hele vejen igennem. Folk gik inspirerede derfra."
Lukas Sanchez - Headroom Festival
-->