SØREN LYNGE

Foredragsholder, coach, forsker, forfatter og foredragsholder om unge for unge
Søren Lynge er en ekstremt underholdende og morsom inspirator samtidig med, at han leverer foredrag med stærke budskaber og skrøbeligt indhold. Selvværd, selvskade, selvkontrol og tankemønstre, er blot få af de emner Søren ikke bare sætter på dagsordenen, men også giver teknikker og værktøjer til at mestre for den enkelte.

Hvordan kan vi lære af de mennesker det altid lykkes for? Hvordan lærer vi at smile mere, grine mere, leve mere og sætte fokus på de smukke ting i livet - også når der er modgang? Søren Lynges udgangspunkt for ethvert foredrag er, hvordan unge får et godt liv. Et liv med de værdier, valg og vaner, som gør den unge tilfreds og lykkelig i sin tilværelse. 

Søren Lynge er en af Danmarks bedste foredragsholdere - særligt for unge. Søren formår at snakke med de unge og ikke bare til dem. Han fanger, inddrager og inspirerer sit publimum med skræddersyede foredrag som italesætter ungdomsproblemer, der ofte danner grundlag for hele den unges fremtid. 

Søren har i mange år lavet botilbud for unge og arbejder til dagligt på sit opholdssted, Lillevangsgård. Hertil er han personlig rådgiver, hvor han hjælper unge tilbage i kontrollen af deres eget liv.

Søren Lynge har holdt over 3500 foredrag med over 500.000 unge tilhørere gennem sine over 20 års arbejde med unges livsstil og problemer. Søren har en meritpædagogisk baggrund med opfølgende kurser om ungdomsproblemer fra Københavns Universitet. Derudover har han bl.a. arbejdet med marginaliserede/udsatte teenagere og unge siden 1996, er forfatter til en lang række bøger, bl.a. bestsellerne Få dig et liv, Alle har mellem 0 og 3 venner og Tankernes magt. 

Søren går under kælenavnet Danmarks gladeste mand og dét er ikke uden grund. Hans evindelige positivitet smitter altid af, når han i sine passionerede foredrag inspirerer unge til at vinke farvel til dårlige vaner, negativ attitude, bekymringer og irritationer, og inviterer dem i stedet ind i et univers af latter, kærlighed, succes og positivitet. 

Foredrag

Send forespørgsel

Positiv tænkning - måske det bedste arbejdsredskab, der findes

Hvad kan vi lære af de mennesker det altid lykkedes for? Dem der altid har et mentalt overskud og er passionerede? 

Hvilke principper kan vi lære fra den nyeste forskning inden for positiv psykologi, som vi kan bruge i vores eget liv, til at føle os bedre tilpas, selvsikre og glade?

Hvilke ting kan vi, med fordel gøre for at smile mere, grine mere, leve mere og sætte fokus på de smukke ting i livet? - også selvom vi møder modgang?

Få en kort og succesrig opskrift på, hvordan I bliver mere positive. 

Dette foredrag giver jer en ny indsigt, håndgribelige hverdagsteknikker og kendskab til de vaner, der på alle niveauer vil udvikle dit talent og skabe mere positiv succes i dit liv. 

Over 20 års erfaring er mundet ud i, at Søren Lynge i 2017 lancerede Danmarks første uddannelse i Positiv Tænkning "Lyngemetoden". 

Dette foredrag bygger på den nyeste forskning og erfaring i menneskelig succes. 

Foredraget leveres med humor og konkrete evidensbaserede værktøjer til mere optimisme, arbejdsglæde og livskvalitet. 

Send forespørgsel

DIT LIV - DIT VALG

Mange unges selvværd i dag er lavt, hvilket for mange resulterer i angst ved eksamener og fobi for sociale arrangementer. 

På sociale medier er det nemt at tage et nyt foto, og bruge det helt rigtige filter. Men hvad gør man egentligt i virkeligheden? Har man svært ved at være sig selv, falder mange unge ofte for at være en anden - mere smart - mere smuk - mere sej - mere stærk.

Unge, der ikke lærer at elske sig selv, bremser ofte sig selv og sin livskvalitet gennem hele livet.

Foredraget DIT LIV DIT VALG  handler om det smukke i, at være sig selv, det smukke i, at elske sig selv, som man er - uden filter.

Med få teknikker og/eller valg kan man få et sundt stærk selvværd, som bærer os gennem både skolen og livet. 

I dette foredrag leverer Søren Lynge professionel viden og praktiske øvelser, når han gennem to lektioner udvikler elevernes personlige og sociale færdigheder. 

Gennem foredraget vil publikum blive præsenteret for nogle af de bedst udviklede teknikker til at oparbejde mental sundhed, glæde og personlig trivsel, samt mindske uhensigtsmæssig og selvskadende adfærd. 

Søren Lynge er en af Danmarks bedste foredragsholdere og levere altid skarpe pointer gennem humor og uden fordømmelse, mens selve budskabet serveres gennem illustrative metoder. 

Foredraget leverer bl.a. teknikker til: 

  • At opbygge værdighed 
  • At udvikle sit nuværende og fremtidige potentiale
  • At bytte dårlige vaner ud med gode 
  • Positiv tænkning i praksis 
  • Vrede- og følelseskontrol
Send forespørgsel

SUNDT SELVVÆRD OG POSITIVE TANKER FOR UNGE

Søren Lynge har en mission om at gøre 2018 til det bedste år for unge.

Søren Lynge har igennem mange år været en af landets mest benyttede foredragsholdere. 

Igennem 16 år har vi erfaret, at unge der:

  • ikke kan styre sin vrede...
  • drikker sig uhæmmet fulde 
  • er aggressive eller voldelige 
  • er selvskadende...
  • lyver og bagtaler...

... har en ting til fælles, nemlig manglende kontrol over deres tanker. Evnen til at kunne regulere sine tanker og følelser ligger i menneskets personlige kompetencer.

Kan man ikke styre sine tanker, kan man ikke styre sine følelser, og dermed ikke styre eller regulere sin adfærd.

Første skridt til at få styr på livet er, at få styr på sine tanker.

Sørens foredrag bliver leveret i et friskt sprog med mange konkrete kognitive redskaber til at fa kontrol over tankerne og dermed en guide til at få styr på livet. 

Send forespørgsel

VANER - ÅRSAG TIL DINE SUCCESER OG FIASKOER

Du kan takke dine egne gode vaner for dine succeser, mens årsagen til dine fiaskoer er dine dårlige vaner. Og dårlige vaner kan heldigvis skiftes ud med gode vaner, for både dårlige og gode vaner starter du selv. Du kan ændre og kontrollere dine handlinger. Lær at tage kontrollen og få dig selv og dine vaner i balance.
Vaner er at slå dine tanker og handlinger på autopilot. Når du først har valgt at gøre en bestemt ting to gange, registrerer din underbevidsthed det, og derefter gentager den det automatisk for dig.

Gennem det knivskarpe og aktuelle foredrag, vil du blive udfordret til at tage nogle beslutninger, der vil forhindre destruktiv adfærd.

VANER rammer direkte ind i en kultur, hvor mange ubevidst savner værdier og strategier til at leve et succesfuldt liv. Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange unge, som lever et liv, der er præget af mange dårlige vaner.

Temaer som vaner, venner, sprog, følelser, smerte. mobning, kriminalitet, valg og værdier vil blive berørt. Foredraget er hylende morsomt, men har et dybt budskab, som når ud til de unge på en måde, de aldrig glemmer. 

Send forespørgsel

DAGSFOREDRAG

Implementer nye redskaber på Jeres vej mod at hjælpe unge hen mod et produktivt sundt liv.

Nu har I muligheden for at lade jeres elever samt personale modtage effektive redskaber fra nogle af verdens bedste socialiseringsprogrammer. Programmet indeholder nogle af de bedst udviklede teknikker og værktøjer til at hjælpe mennesker nemmere og mere problemfrit gennem livet. Søren Lynge har gennem de sidste 18 år lavet socialiseringspakker til skoler og kommuner landet over for at begrænse uhensigtsmæssig adfærd og kriminalitet - bl.a. ved at forbedre de unges kognitive og adfærdsmæssige færdigheder. Programpakken er nogle af de sidste nye tiltag Søren Lynge har implementeret inden for resocialisering af unge.

Pakkens indhold:

1. Dagsforedrag 5 lektioner.

2. Efterfølgende kan foredraget efterbearbejdes med refleksionsskema kompendium.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev