SUNNY STARGAARD

Konsulent, lærer, inklusionsleder og foredragsholder
Sunny Stargaard er uddannet folkeskolelærer, inklusionsvejleder og har en fleksibel diplom i ledelse.

Sunny Stargaard arbejder som lærer og inklusionsvejleder i folkeskolen. Derudover arbejder Sunny som selvstændig konsulent på inklusionsområdet. Sunny har arbejdet med pædagogik og læring siden 2005. 

  • 5 af årene har været i SFO-regi.

  • 10 af årene har været i folkeskolen.

Foredrag

Send forespørgsel

Konflikthåndtering i børnegrupper

Konflikter er uundgåelige, og der er rigeligt af dem, og de kan poppe op igen og igen og opstå ud af ingenting. De kan tage tid og opslide både børn og personale.

I dette foredrag får man løsningsforslag på, hvordan man som voksen kan håndtere konflikter i blandt børn og unge.

Derudover går foredraget bag om konflikterne for at forstå, hvilke mekanismer som kan udløse dem. Forstår man konfliktens natur, kan man også forebygge, at der kommer konflikter i børnegruppen.

Send forespørgsel

Konflikthåndteringskursus

Med udgangspunkt i ovenstående foredrag vil man i dette kursus arbejde med, hvordan de voksne udvikler færdighederne og redskaberne til håndtering af mobning og konflikter.

Send forespørgsel

Sådan begrænser man digital mobning i børnegruppen

Før de sociale medier blev opfundet mobbede børn og unge hinanden i skolegården. I dag findes der ikke kun én skolegård på skolen, hvor mobningen kan foregå, men uendelige skolegårde på de digitale medier. Og når man som barn eller ung synes, at der skal være en ny digital skolegård, så kan man bare oprette en ny.

I dette foredrag får man ideer og løsningsforslag til, hvordan man som voksen kan håndtere digital mobning.

Vi går desuden bag om mobningens natur for at forstå de mekanismer, som udløser situationer, der kan udvikle sig til digital mobning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev