THOMAS GRØNNEMARK

Inspirator, forfatter og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Thomas Grønnemark har de seneste 20 år arbejdet med børn og unge. Han leverer altid et nærværende, humoristisk og energisk foredrag med masser af grin og plads til eftertanke.

Thomas Grønnemarks livshistorie er kendetegnet ved, at han altid har forfulgt sine drømme og troet på det umulige. Hans positive livssyn smitter indlevende af på tilhørerne, når han på selvironisk vis udstiller egne fejl og mangler for at understrege sine pointer.

Thomas har selv opnået masser af mål og drømme med en titel som  Verdensmester i indkast, Europamester i stafetløb og professionel bobslædekører. Senest har han udgivet den anmelderroste bog "Doven Energi".

Thomas Grønnemark er oprindeligt uddannet pædagog, men har siden 2005 holdt over 300 foredrag, som han selv beskriver som "fulde af fart og ofte spækket med mere humor end folk har lattermuskler til". 

Foredrag

Send forespørgsel

DOVEN ENERGI: LAV MINDRE, NÅ MERE

Danmark er et af verdens lykkeligste lande med et gigantisk forbrug af lykkepiller. Paradoksalt. Det må betegnes som doping! Vi har plantet vores fod solidt på speederen, hele døgnet. Det hele går stærkt, og det giver stress for mange mennesker. Alt for mange. Men Thomas Grønnemark viser en anden vej. 

"Doven energi" - altså den kloge version - kan give mennesker alt fra livsnydelse til robusthed, og sågar arbejdsglæde. Sådan et mirakel-middel lyder næsten for godt til at være sandt. Og det er det også. For der findes ikke noget mirakel-middel mod stress - det skal komme inde fra folk, og alle har det. Det handler bare om, at vi skal være mere dovne - på den kloge måde. 

De 7 dovne principper er:

- Slap af, når du kan

- Træk andre ned i sofaen

- Spring over, hvor gærdet er lavest

- Lad andre gøre arbejdet 

- Snyd dig udenom

- Hjælp - når du har lyst 

- Hold flere fester 

Det lyder simpelt, og det er det også. I foredraget, som tager udgangspunkt i den anmelderroste bog "Doven energi" fortæller Thomas om de overraskende enkle veje til robusthed, mere livsnydelse og arbejdsglæde. 

Send forespørgsel

TAG INITIATIV TIL MERE ARBEJDSGLÆDE

I foredraget fortæller Thomas Grønnemark inspirerende historier om, hvordan han både selv, og sammen med andre, har taget initiativ til mere arbejdsglæde. Det at tage initiativ bliver påvirket af mange forskellige faktorer, blandt andet vores evne til at overkomme hårde perioder og den måde vi samarbejder på. Fælles for os alle er, at vi har evnerne og ressourcerne til at skabe mere arbejdsglæde, vi skal bare lære at bruge dem rigtigt.

Du modtager som en del af publikum nogle enkle råd og værktøjer til, hvordan du selv kan påvirke din og dine kollegers arbejdsglæde i positiv retning. For arbejdsglæden er gratis du skal bare tage det første skridt!

Det var et super godt foredrag med brugbar viden og super god formidling. Vi følte os tryllebundet af hans historier og illustrationer. Super godt oplæg - kan varmt anbefales."
Marie Kiel, KRIFA
Sikke en god aften! Et rigtig inspirerende og positivt foredrag om arbejdsglæde. En super god blanding af velkendte begreber, som indflydelse på eget arbejde, positivitet og anerkendelse/ros – blandet med spændende eksempler fra Thomas Grønnemarks tid på bobslæde-landsholdet samt hans indkast-træner-virksomhed. Thomas Grønnemark giver et dejligt selvironisk foredrag om arbejdsglæde – det er nemlig vigtigt at kunne grine af sig selv. Samtidig inddrager han deltagerne i sit foredrag og har hjemmefra gjort et rigtig godt forarbejde, således at man ikke sidder og føler at det blot er et rutine-foredrag. Alt i alt et inspirerende og humoristisk foredrag som vi varmt kan anbefale."
Farmakonomforeningens regionsbestyrelse i Midtjylland
Tak for dit bidrag til et godt kursus. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på både indhold og rammer. Jeg tror du \"ramte plet\" med din optimistiske og positive indgang til emnet. Godt at se, at du fik en tydelig \"Viborg - vinkel\" ind i dit oplæg.
"
Claus P., Viborg Lærerkreds
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Thomas Grønnemarks foredrag om arbejdsglæde."
Marlene Haugaard, Væksthus Hovedstadsregionen
Thomas leverer varen. Kompetent og med indsigt forstår han at komme ind under huden på sit publikum og overfører dygtigt sine erfaringer fra sportens verden til den organisatoriske virkelighed og virksomhedens hverdag. Budskaberne kommunikeres klart og understøttes af eksempler, der giver stof til eftertanke og nye løsninger på kendte problemer.
"
Leo Ravn-Nielsen, Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter
Fik sat nogle andre synsvinkler på et kendt emne. Det blev gjort på en underholdende og humoristisk måde. Meget inspirerende."
Bettina Jensen, Sønderborg Sygehus, Onkologisk Ambulatorium
I en døgninstitution hvor vi ofte er presset, fagligt og følelsesmæssigt, er det vigtigt ikke kun at fokusere på viden og opgaveløsning, men også at have fokus på trivsel. Thomas tager med sit levende foredrag, på fineste vis udgangspunkt i vores værdier og sætter dem op imod adfærd og normer i dagligdagen. Det er let ubevidst at få skabt en kultur, hvor indforståethed og humor bliver en måde at få det svære i dagligdagen til at føles lidt lettere på. Vi fik en dejlig formiddag sammen med Thomas med en befriende latter og noget at tænke over, det tror jeg vil smitte af på arbejdsglæden i fremtiden."
Frank Kruse Jacobsen, Døgn- og observationsinstitution Villa Ville Kulla
Thomas var meget nærværende og hans foredrag vekslede mellem teori og praksis. Specielt var det meget levende, da Thomas brugte egen praksis i sit oplæg.
"
Marianne Gregersen, Tvillingehuset, Ishøj
Dejlig, jordnært, uprætentiøst. Gode nemme punchlines at tage med."
Dorthe Christensen, Haslev Idrætsefterskole

Tilmeld dig vores nyhedsbrev