UNNA HVID

Forfatter, fortæller og foredragsholder

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Unna Hvid er uddannet cand.mag. i historie og dansk og elsker koblingen af historie og historier. Som forfatter har hun blandt andet skrevet tre fagbøger med fokus på livsfortællinger, en historisk roman og en samling moderne fortællinger som alle har udgangspunkt i folkeviser.

Med en baggrund som underviser, leder og konsulent i virksomheder så forskellige som A.P. Møller-Maersk og AOF Sæby har hun mødt og samarbejdet med mennesker fra alle generationer og samfundslag. 

Når Unna Hvid holder foredrag, foregår det uden powerpoints og pegepind. Hun går op i det levende ord og kontakten med tilhørerne.

Foredrag

Send forespørgsel

Skriv din livsfortælling (i tide)

Alle har en spændende livshistorie, som fortjener at blive fortalt. Det behøver man ikke være rig eller berømt for. Men den mundtligt overleverede historie overlever kun så længe, der er nogen, som kender den til at fortælle den videre.

Når den først er skrevet ned, så kan den leve for altid og kommende generationer i familie og slægt kan have glæde af den og lære af den.

Mit råd til dig er derfor: Skynd dig at komme i gang med at skrive din livsfortælling ned!

Med foredraget får du en forklaring på, hvorfor det er vigtigt at skrive sin livsfortælling ned, og hvordan det kan være til glæde for både dig selv og din familie. Du får råd og ideer til at komme i gang med at skrive, så projektet ikke virker uoverkommeligt.

Derudover får du forslag til, hvordan du kan få hjælp til at skrive af f.eks. et familiemedlem, så det bliver et fælles projekt, hvis du har lyst til det.

Foredraget holdes med udgangspunkt i mine bøger: "Skriv din livsfortælling - hvorfor og hvordan" (2018), Skriv dit arbejdsliv sådan gør du (2019) og Tingene fortæller (2019) Bøgerne kan også købes i forbindelse med foredraget til en særlig foredragspris.

Målgruppen for foredraget er alle, som har lyst til at komme i gang med at skrive sin livshistorie. Kirker, seniorklubber, foreninger, aktivitetscentre, biblioteker, arkiver og netværksgrupper er oplagte målgrupper, som jeg jævnligt holder foredraget for.

Foredraget varer 1 time (50 min foredrag + 10 min dialog). En længere, mere deltageraktiverende proces (workshop) kan også aftales.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev