VERDENS BEDSTE DANSKE SKOLE

Undervisere, erhvervsdrivende, læringsekspert og foredragsholdere

Send en uforpligtende forespørgsel

Vi svarer inden for 24 timer
Casper Rongsted og Rasmus Schiellerup fra Verdens Bedste Danske Skole giver lærere, pædagoger og andre fra skoleverdenen et velfortjent klap på skulderen og ny styrke midt i stormen. Foredragene om verdens bedste danske skole leveres i underholdende stil og med en narrativ tilgang. Casper og Rasmus deler deres store erfaringer med, hvad der virker i det danske skolevæsen, og udstyrer deltagere med en lang række stærke argumenter for, hvorfor det er vigtigt at værne om det danske skolesystem.

Både Casper Rongsted og Rasmus Schiellerup har stor praktisk erfaring med den danske skoleverden og er efterspurgte foredragsholdere bl.a. på landets folkeskoler og efterskoler. De kender begge til lærernes hverdag og til at navigere i store skoleforandringer. De brænder begge for livlig og entusiastisk læring.

Oprindeligt er Rasmus Schiellerup uddannet lærer og har de sidste 15 år arbejdet som viceskoleleder, underviser og selvstændig erhvervsdrivende. Rasmus fanger sit publikum med sin entusiasme. Han bygger sin undervisning op på konkrete begivenheder og bruger tankevækkende hverdagseksempler, som deltagerne let kan relatere til.

Casper Rongsted har mere end 25 års erfaring med undervisning, læring og motivation. De seneste 10 år har han arbejdet som selvstændig læringsekspert og foredragsholder. Casper har også en baggrund som lærer og har desuden uddannet sig indenfor læring og motivation. Det har han bl.a. brugt i sit tidligere arbejde som specialskolelærer. I dag underviser Casper lærere på folkeskoler, efterskoler, friskoler, gymnasier og VUC. Han træner desuden undervisere i NovoNordisk, Grundfos og TDC. Caspers foredrag bygger på konkrete metoder og værktøjer, som er baseret på forskning og videnskab. Gennem sin store erfaring med undervisning på alle niveauer og ikke mindst sine møder med mange dygtige undervisere har Casper fået en bred indsigt i læring, motivation og dannelse. Han er derudover medforfatter på bogen Ud af musikken (Gyldendal 2011) og er en ivrig debattør i skoledebatten i flere forskellige sammenhænge.

Foredrag

Send forespørgsel

VI TALER OM DET, DER VIRKER

Et både underholdende og faktuelt foredrag med fokus på det, der virker i skolevæsnet. På en time kommer de to rutinerede undervisere bl.a. ind på den nye skolereform, elevernes glæde over at gå i skole, forældres tilfredshed med skolen og skolelærernes enestående evne til at danne positive relationer til eleverne, lave varieret og udfordrende undervisning samt til at lede klassen.

Efter foredraget er der mulighed for debat.

Send forespørgsel

VORES SKOLE ER UNIK

Skolerne er konstant pressede fra alle sider - inklusion, PISA-undersøgelser, skolereform og konstant nye krav om højere faglighed. Med dette foredrag får lærere og skoleledere en tiltrængt og velfortjent vitaminbombe, som giver styrke til at stå imod presset. Midt i stormen får lærerne fornyet styrke og bliver mindet om, at det, de kan, er helt unikt og frembringer det bedste i vores børn.

Med baggrund i konkrete eksempler, videnskabelig fakta og erfaringer fra virkeligheden, forsøges der i foredraget at give et svar på, hvad der egentlig virker i den danske skole? Lærerne bliver klar over, hvorfor de er uundværlige i deres elevers hverdag. Hver eneste dag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev